Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

De inhoud van de website van Pioneer Travels is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat deze informatie - ondanks de betrachte zorgvuldigheid - onvolledig of niet actueel (meer) is, of onjuistheden bevat. De informatie op deze site kan zonder waarschuwing worden gewijzigd. Ook wordt geen garantie geboden voor het ononderbroken en foutloos functioneren van de website.

Pioneer Travels is in geen geval aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of het tijdelijk niet kunnen bereiken van de site. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan gegevens van deze website (tekst, beeld en geluid), te kopiëren dan wel op te slaan in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

Zoek uw reis
 
 
Tel. : +31 6 1515 9793
info@pioneer-travels.com
Neem contact met ons op via Email: of Bel: +31 6 1515 9793